Horeca

Bistrobar Groenzicht, op de camping

Bistrobar Groenzicht is uiteraard ons eigenste ontmoetingsplaats waar in een gezellig en familiaal kader genoten kan worden van een hapje en een drankje. HIER kan je ons aabod bekijken.

FOTO1 – FOTO2 – FOTO3

Bachtecafé, Bachte-Maria-Leerne

In Bachte Café geniet je in een hip kader van kraakverse, streekgebonden gerechten. Tip: zorg dat je genoeg honger hebt, want je zal niet kunnen weerstaan aan de smakelijke “barbites”. En dan moet het overheerlijke hoofdgerecht nog komen! Ook tijdens de wintermaanden kan je buiten zitten op het verwarmd terras.

Bachtekerke, Bachte-Maria-Leerne

Tussen het dorpsplein van Bachte en de oevers van de Oude Leie ontdek je een oase van rust. Het idyllische Bachtekerke combineert deze unieke en sfeervolle locatie met een heerlijke keuken. Chef Pieter De Troyer en z’n team staan voor jou klaar om al jouw zintuigen te verwennen. Verkozen als mooiste terras door Gault&Millau gids.

Brasserie de Sterre, Bachte-Maria-Leerne

Je kan er terecht voor een uitgebreid menu met heerlijke wijnen, maar net zo goed voor een koffie of een streekbier bij een goed boek. Dat boek kan je daar trouwens gewoon uit de kast nemen. Er staan regelmatig mooie en eigenzinnige (kunst)voorwerpen die soms te koop zijn. Je vindt er gezelligheid en een ongedwongen sfeer in een 16de eeuws pand

Donza, Deinze

Ontbijtbar- lunchbar- burgerbar- barista/koffiebar alles HOMEMADE – meeneemkoffie, taart op bestelling

Tartelier, Deinze

Homemade dagverse quiches en taarten. Met liefde en oog voor kwaliteit bereid. We zorgen voor een huisbereide en gezonde maaltijd die je zowel gezellig binnen in onze lunch- en tearoom als op het zonnig terras kan verorberen.Met de zomer voor de deur kan je extra genieten in onze grote tuin. De kleintjes kunnen er naar harteloos rennen en spelen terwijl jij geniet van je lunch of taartje.

Food Boutique, Nevele

De zondagse brunch van Food Boutique heeft iets magisch. Want je verorbert hem binnen, in de idyllische schuur. Of buiten, in de sprookjesachtige tuin. Terwijl je je ogen de kost geeft, vul je je maag met kaas, charcuterie, pancakes, yoghurt, granola en vers fruit. Met haar culinaire creativiteit vult Youne Martheleur ook brunch- en picknickboxen.

Letters en Co, Deinze

Letters & Co, een heerlijk onthaastend concept op een prachtige locatie naast de kerk op de markt van Deinze. Letters & Co verwijst niet alleen naar ons ruim leesaanbod maar verklapt ook onze formule ‘Lezen is beleven!’. Kinder- en jeugdboeken, Romanliteratuur fictie/non-fictie, Gadgets, wenskaarten & koffie.

Herberg de Avonden, Machelen (Zulte)

Welkom in onze bruine kroeg.. We serveren je graag een moment van rust met een speciaal bierke, genietend van goeie muziek op de achtergrond, en een gezellige toog om te blijven plakken.. Alles kan ook in een andere volgorde en in een andere sterkte, maar de constanten in dit geheel zijn: Piet en Hilde Blues-, Roots- & Rockmuziek Streekbieren Sfeer Kortom: Welkom thuis !

De Dulle Griet, Gent

De Dulle Griet is niet zomaar een folklore café! Het interieur is misschien blijven stilstaan, maar dit geldt niet voor het aantal bieren. De laatste jaren is het assortiment uitgegroeid van 250 naar méér dan 450 verschillende bieren. Om het huisbier “Max van het huis” te drinken, moet je een schoen afstaan die dan in een mandje naar het plafond wordt gehesen. GLAS HEELHUIDS TERUG = SCHOEN TERUG !

’t Dreupelkot, Gent

Hier moet je geweest zijn! Misschien niet het kleinste, dan wel het uniekste dreupelkotje van Vlaanderen en omliggende werelddelen. Opgelet voor de patron Pol, ’t ziet er ne vieze uit maar als hij begint te lollen valt hij feitelijk wel mee.  Als hij ligt te slapen in zijn fauteuilken, maak hem dan stilletjes wakker, want je weet maar nooit… Met zijn meer dan 200 soorten jenevers, waarvan een aantal zelfgemaakte, is er meer dan keuze genoeg.