Nachtleven

Muziekcafé Elpee, Deinze

Het café kan, net zoals vroeger, week na week rekenen op een zeer trouwe aanhang, van tooghangers tot muziekliefhebbers. Iedereen is welkom en iedereen vindt zijn-haar plaats wel. Een quote van een stamgast ‘ Elpee is gelijk aan thuiskomen ‘.

Kat waakt over de ontvangst, de service en de organisatie. De bezoekers en muzikanten bepalen de atmosfeer en die is ronduit geweldig.

Op donderdag en zondag wordt de atmosfeer gevuld met muziek allerhande en blijven de zware gitaren en dubbele bassdrums op stal. ‘Omdat iedereen wel eens op zijn gemak aan den toog wil zitten!!’

Herberg de Avonden, Machelen (Zulte)

Welkom in onze bruine kroeg.. We serveren je graag een moment van rust met een speciaal bierke, genietend van goeie muziek op de achtergrond, en een gezellige toog om te blijven plakken.. Alles kan ook in een andere volgorde en in een andere sterkte, maar de constanten in dit geheel zijn: Piet en Hilde Blues-, Roots- & Rockmuziek Streekbieren Sfeer Kortom: Welkom thuis !

Pub Bonheur, Olsene (Zulte)

Wie zijn we? Allebei ervaren rotjes in het vak! ​Samen hebben we een 60tal jaren ervaring in de horeca.
De ‘Sieskes’ in Zulte en ’t ‘Kruiske’ in Kruishoutem waren allebei gezellige pubs die ons tot in de vroege uurtjes bezig hielden.​ Regelmatig organiseerden we ook een feestje om ons dierbare volk te plezieren, in de watten te leggen. Dit deden we héél graag!​ En dit herinneren we ons! Dit is de reden waarom we er nog eens een lap zullen op geven!​ Beiden hebben we dezelfde visie over het welbehagen van onze klanten.
Een topservice leveren met een “vleugje” plezier! Jullie even laten wegdromen met gouwe ouwe muziekklassiekers.​
Wees welkom in onze zaak! Bonheur, voor de gelukkige momenten!​ Do & Tine

Overpoort, Gent

Deze straat is het centrum van het studentenleven in Gent. Met meer dan 35 cafés naast elkaar is het dan ook de cafébuurt die traditioneel door studenten bezocht wordt.

Discotheek Kokorico, Zomergem

If you’re looking for some serious parties, Kokorico is the place! 3 Rooms: Main room (dance, elektro, retro), Booty room (r’n’b style) and Club 25 (all-around). Equiped with the best sound, indoor pyro and the most impressive lightshow of Belgium. This is where they make their statement: Kokorico is the most high tech Club.